Opening nieuwe showroom in Heerhugowaard

Heerhugowaard, september 2024 – DEZA Kozijnen blijft groeien, dat is wel duidelijk! Het bedrijf is zo erg gegroeid dat eigenaren Martijn en Melinda van Zanten een nieuw en groter pand hebben laten bouwen. Per 1 september 2024 zijn zij operationeel op duurzaam industriegebied De Vaandel in Heerhugowaard.

Samen met het hele team sloegen zij in december 2023 de ‘voorste paal’ in de grond. De showroom op de Industriestraat waar ze jaren zaten, moesten zij verruilen voor een nieuwe locatie i.v.m. de bouw van nieuwe woningen. De verhuizing naar deze nieuwe locatie is een belangrijke mijlpaal en zal het bedrijf helpen om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Ben jij ook bij de opening van de nieuwe showroom?

Duurzame toekomst met nieuwe showroom

In samenwerking met Select Windows, Van Schie Architecten en M3 Ruimtebouwers heeft DEZA Kozijnen een duurzame showroom neergezet. Van showroomontwerp tot de uiteindelijke bouw van het pand. De showroom en werkplaats zijn samengevoegd in een ruim modern pand. Naast dat er hiermee een enorme efficiëntieslag geslagen wordt, geeft het hen ook de ruimte en faciliteiten om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De nieuwe showroom aan Foxtrot 1 in Heerhugowaard is ruimer van opzet. Dit zorgt ervoor dat woningbezitters goed de gelegenheid hebben om de mogelijkheden te bekijken.

Eigenaren Martijn en Melinda zijn trots: ‘Wij streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren, het nieuwe bedrijfspand op industrieterrein De Vaandel zal ons daarbij zeker gaan helpen. Onze medewerkers hebben meegedacht over de inrichting van het pand, zodat de routing straks voor iedereen klopt. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die het pand met zich meebrengt, en we kunnen niet wachten om onze klanten te verwelkomen voor een bezoek aan onze moderne én duurzame showroom.’

 

Feestelijke opening nieuwe showroom

Op zaterdag 21 september van 10:00 tot 15:00 uur is er een feestelijke opening van de nieuwe showroom. Bent u benieuwd naar de showroom? Kom dan gerust langs. U zult uw ogen uitkijken naar alle kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en zoveel meer. DEZA Kozijnen is trots op de nieuwe showroom en deelt dit graag met u.